Arons Zorg

Arons Zorg

Wie wij zijn

Profile left details

Arons Zorg

Organisatie:
Arons Zorg is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg. Wij willen actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg... mensen kunnen op ons rekenen. Wij zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Arons Zorg is een wendbare organisatie die medewerkers en klanten ondersteunt en die snel kan inspelen op veranderingen.

Onze medewerkers organiseren hun eigen werkzaamheden, zoeken actief de samenwerking op en voelen zich gesteund. Wij stimuleren en motiveren ze om zichzelf uit te blijven dagen en we zorgen daarbij voor extra scholing en meer toekomstperspectief.

Bij Arons Zorg draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Arons Zorg is actief in de gemeenten Heusden, 's-Hertogenbosch, Vught en Sint-Michielsgestel voor de huishoudelijke hulp. In de gemeente Heusden levert Arons Zorg ook individuele begeleiding. 

Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Bij spoed kunt u via ons nummer áltijd terecht bij de ZorgCentrale.

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Carla Freriks
Straat
Hedikhuizerweg 7a
Plaats
's-Hertogenbosch
Postcode
5222 BC
Tel.
073-631 1300
AGB
75752936

Kernwaarden

Hulp bij het Huishouden
Kwaliteit van de zorg (gecertificeerd)
Hulpmiddelen (te huur, leen en koop)
Persoonlijke benadering
Klantvriendelijk