Rejoice Drunen

Rejoice Drunen

Wie wij zijn

Profile left details

Rejoice Drunen

Wij, mijn man Franklin en ik, Nicole, zijn Rejoice gestart vanuit een christelijke identiteit en het verlangen om jongvolwassenen een veilige stabiele plek te bieden waarin ze tot rust en zelfontplooiing mogen komen. Iedereen is welkom, niks moet daarin, maar de boodschap dat jij waardevol bent is iets waar we prioriteit aan geven. Doelgroep 16-25 jaar. 

We werken vanuit presentie en motiverende gespreksvoering. Je eigen motivatie is het uitgangspunt. We hebben veel ervaring op gebied van psychosociale problematiek, systeemproblematiek, psychiatrie en verslavingsproblematiek. Een WLZ beschikking en een actuele verslaving zijn wel een contra indicatie voor wonen. Een actuele verslaving echter niet voor ambulante begeleiding. 

Er is een verpleegkundige aanwezig, dus ook somatische problematiek hoeft geen probleem te zijn. Expertise op het gebied van moeder-kind zorg maakt dat een tienermoeder en haar kindje bij ons ook een woonplekje kunnen krijgen en de professionele begeleiding die hiervoor nodig is.

Wij hebben twee huizen waar we in totaal 9 jongeren in kunnen opvangen. Deze twee huizen liggen naast ons eigen huis. Dit maakt het tot een veilige woonplek waarin je in niks overvraagd word, maar je wel gezien bent. Nabijheid is iets wat we je graag willen bieden uitgaande vanuit je eigen behoefte hierin. Wij zijn op dit moment bezig met een uitbreiding van 9 appartementen. Vanaf 01-01-2020 vallen wij officieel onder beschermd wonen.

 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Nicole 't Zand
Straat
Chrysantenstraat 31
Plaats
Drunen
Postcode
5151 GD
Tel.
06-40938524
AGB
98103969

Kernwaarden

werken naar zelfstandigheid
werken vanuit presentie en nabijheid
beschermd en begeleid zelfstandig wonen en ambulante begeleiding
moeder-kind zorg
verpleegkundige professionaliteit