Psychotherapiepraktijk van Ree

Psychotherapiepraktijk van Ree

Wie wij zijn

Profile left details

Psychotherapiepraktijk van Ree

Als Kinder en Jeugd psychotherapeute ben ik opgeleid om SGGZ behandelingen uit te voeren. Het gaat om kinderen met angst of depressieve klachten, traumata, persoonlijkheid problematiek of sociaal emotionele ontwikkelingsproblemen. Mijn praktijk is kleinschalig, in een apart gebouw aan huis gevestigd. Naast mij als behandelaar is er een ambulant hulpverleenster die evt ingezet kan worden ter ondersteuning in het gezin. Ouders en kind moeten het dus kunnen dragen dat alle behandelingen in  "1 hand" worden gedaan. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de inzet van onderaannemers, voor bijvoorbeeld uitgebreide diagnostiek, als dat wenselijk of noodzakelijk is. 

De behandeltechnieken zijn psychotherapie in brede zin, cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. In alle behandelingen wordt ook het systeem betrokken. Er is geen expertise voor heel specifieke gezinstherapie. Ook niet voor eetproblematiek. 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Annelies van Ree
Straat
Abcovenseweg 19
Plaats
Goirle
Postcode
5051PT
Tel.
0645148698
AGB
94-55412

Laatst behaalde resultaten

Hiervoor verwijs ik graag naar de website van de VKJP en VEN. Daarop staan voorbeelden en casus beschrijven in algemene zin. 

HTTP://www.VKJP.nl

HTTP://www.erdr.nl

Kernwaarden

Psychotherapie
Trauma behandeling
Schematherapie
Kleinschalig
therapie voor ouders en kind
Productcodes