BMO Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning

BMO Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning

Wie wij zijn

Profile left details

BMO Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning

BMO (Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning) is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met een andere culturele achtergrond en opent door meertaligheid (Arabisch/Nederlands/Frans) en een islamitische achtergrond ook de deuren die voor andere hulpverleners soms gesloten blijven. Maar biedt tevens ondersteuning aan mensen met een Nederlandse achtergrond. 

BMO biedt intensieve, ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen met complexe, meervoudige problematiek.

BMO ondersteunt mensen die problemen ondervinden op het gebied van armoede, schulden, verwaarlozing (van zichzelf of hun omgeving), eenzaamheid, verslaving, dagbesteding, zingeving, psychische stoornissen of lichamelijke beperkingen.

BMO weet bovendien als geen ander complexe, financiële vraagstukken aan te pakken.

BMO is onafhankelijk en kan zo de tijd investeren die nodig is bij een specifieke groep mensen om contact te maken en vertrouwen op te bouwen of te herstellen.

BMO biedt voor iedereen zorg-op-maat.

BMO werkt ambulant en gaat bij clienten thuis werken.

 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Bouchra Bouzarouata
Straat
Piet Retiefstraat 27
Plaats
Tilburg
Postcode
5025 CA
Tel.
0622162134
AGB
41416773

Laatst behaalde resultaten

Vertrouwen bouwen en de basis op orde krijgen. Die twee eigenschappen hebben geleid dat een client stabiliteit had ervaart en hoofd ruimte heeft gekregen om een stap te zetten in de maatschappij. Ruimte om iets te willen betekenen voor haar zelf en voor de maatschappij. Middels een gestructureerde aanpak hebben we de basis op orde gekregen, vervolgens begonnen met een kleine dagbesteding en die leidde uiteindelijk tot een volwaardige baan. 

Door de doelen stap voor stap aan te pakken en weliswaar klein te beginnen kunnen ontzettend mooie dingen bereikt worden. 

Aanbevelingen

“Ik ben T.A een alleenstaande vrouw met 4 kinderen. Toen Bouchra mijn leven in kwam gewandeld was het een grote chaos om het maar even zo te zeggen. Samen met haar heb ik mijn leven weer op een rit kunnen krijgen voor mijzelf en voor mijn kinderen. Hetgeen waarin Bouchra zich onderscheidt is haar persoonlijke betrokkenheid, ze geeft daadwerkelijk  om mij als haar cliënt. Ze helpt mij aan mezelf te werken en het maximale uit het leven te halen. Op zoveel vlakken biedt zij ondersteuning en hulp en probeert ze ervoor te zorgen dat ik uiteindelijk zelf alles kan ontwarren indien het weer zover komt. Zij reikt mij de handvatten aan die ik nodig heb in het leven, en leert mij die gebruiken. In een woord geweldig, dat is hoe ik mijn ervaring met Bouchra zou omschrijven.” 

 

“Ik vind de begeleiding van Bouchra vertrouwd.  Het wordt steeds beter. Wat ik tegen Bouchra kan vertellen doe ik niet snel of niet bij andere hulpverleners. Zij houdt zich aan haar afspraken en dat is echt een verfrissing. Ik kan bij haar mijn verhaal kwijt. Ik merk dat zij echt naar je luistert en dat doet me goed op dit moment in mijn leven na alle ervaringen. Ik heb veel ervaring met hulpverleners waar ik mijn vertrouwen ben kwijt geraakt door Bouchra heb ik dit vertrouwen weer terug gekregen. Ze oordeelt niet. het voelt Fijn en ik ben dankbaar daarvoor. Met Bouchra heb ik het eindelijk een keer vol gehouden en dat zegt al iets over haar manier van begeleiden. Ik ben iemand die snel kan afhaken als het niet goed voelt, en tot op heden ben ik daar totaal niet mee bezig. Kortom ik ben dik tevreden en kan me niks anders meer voorstellen/wensen.” MvB

 

“Bouchra begeleidt mij en doet dit op een geweldige manier, niets is haar teveel en ik heb énorm veel begeleiding van haar op velerlei gebied. Wat ze zelf niet weet (komt weinig voor) zoekt ze op. Ze staat open voor alles. Ik kan haar van harte aanbevelen” L.P

 

Kernwaarden

Complexe problematiek
Depressie, ADHD, kennis in diversiteit en ander cultuur
Psychosociale hulpverlening
Traumaproblematiek
Huiselijk geweld
Productcodes
Productcode Resultaatgebied Omschrijving Eenheid Tarief
101A2 1A Begeleiding huishoudelijk - intensiteit 2 stuks €345,02
105A2 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 2 stuks €319,95
103A3 3A Begeleiding psychische situatie - intensiteit 3 stuks €361,73
106B1 6B Ondersteuning sociale relaties - intensiteit 1 stuks €119,39
104B1 4B Begeleiding naar vrijwilligerswerk - intesiteit 1 stuks €132,51
101A3 1A Begeleiding huishoudelijk - intensiteit 3 stuks €552,75
105A3 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 3 stuks €500,21
103A4 3A Begeleiding psychische situatie - intensiteit 4 stuks €494,24
106B2 6B Ondersteuning sociale relaties - intensiteit 2 stuks €266,23
104B2 4B Begeleiding naar vrijwilligerswerk - intesiteit 2 stuks €261,45