Jack Jansen Zorg

Jack Jansen Zorg

Wie wij zijn

Profile left details

Jack Jansen Zorg

Begeleiding van mensen die vastlopen in deze maatschappij. Die redenen kunnen zeer divers zijn, verkeerde keuzes gemaakt in je jonge leven, school niet afgemaakt, drugs, ADHD of autisme. Ik kan je ook niks beloven en kan je problemen niet voor je oplossen. Wat ik wel kan is kijken met jou en je omgeving wat er dan mis gaat en waar je ondersteuning bij nodig hebt. 

Gestart in 2009 met het organiseren van weekenden en vakanties. Met mijn kennis die ik opgedaan heb in het leven en natuurlijk ook mijn ervaring opgedaan bij Amarant en daarna nog 12 jaar bij de Hondsberg, heb ik een hele bagage met ervaring. Veel ervaring met het werken met mensen met ADHD en Autisme. Ook nog een aantal jaren gewerkt op afdeling van kinderjeugdpsychiatrie. 

Ik ben zelf erg actief en ben er ook van overtuigd dat mijn begeleiding kracht bij zet omdat ik altijd iets ga doen. Fietsen als het mooi weer is maar ook mountainbiken, autorijden of werken in het bos. Niks is zo moeilijk dan het praten aan een tafel, kijkend in de ogen...….liever iets gaan doen en dan gaat het praten vanzelf.

Zoals je kan zien heb ik geen logo of een gelikte website. Dit is ook een beetje hoe ik ben, recht door zee en geen mooie verhaaltjes of opsmuk. 

 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Jack Jansen
Straat
Nerhovensestraat 8
Plaats
Gilze
Postcode
5126 TE
Tel.
0623953685
AGB
98102897

Laatst behaalde resultaten

Ik heb een jaar iemand begeleid die een verleden had met Justitie, geen werk, schulden, uitzichtloos...….Toen ik na een jaar vertrok liep hij stage, ging beginnen aan BBL opleiding en had heel zijn schulden weggewerkt....en weer uitzicht op de toekomst. Aanpak was vooral gericht op het ruimen, het verwerken van oud leed en inslaan van een andere weg. Niet gaan zitten en opgeven maar er voor gaan. Bij deze meneer is het vooral van belang geweest om er ook voor hem te zijn als het eens heel erg tegen zat. Dan maar eens niet werken aan sollicitaties maar ergens een bakje gaan doen. Er zijn!

 

Jongen die al zijn vorige studies stopte omdat het op een klein detail niet goed liep, zit momenteel weer op het HBO en haalt daar zelfs een tien voor wiskunde en heeft er zin in. Vind het nog steeds wel eens moeilijk als iets niet lukt of conflict met leraar maar kan dit aanpakken op volwassen manier. Bij deze persoon is het vooral elke week reflecteren of hij de problemen voor zichzelf niet te groot maakt. Hij is heel fanatiek er vergeet momenteel gewoon om ook te genieten van het leven. 

Kernwaarden

persoonlijke aanpak, geen kant en klaar verhaal
betrokkenheid
verbinden
uitgaan van mogelijkheden niet vanuit de beperkingen
openheid en eerlijkheid
Productcodes