Leunzorg

Leunzorg

Wie wij zijn

Profile left details

Leunzorg

Leunzorg is een organisatie die mensen kansen biedt om te participeren in de samenleving met ambulante begeleiding. Leunzorg zet mensen terug in eigen kracht en bied ook wonen aan met begeleiding. Leunzorg is sterk in wooninitiatieven en heeft een nauwe samenwerking met Stichting MEE om dit mogelijk te maken. Leunzorg bied mensen een kans om te wonen binnen een beschermende woonomgeving in zelfstandige appartementen die midden in de samenleving staan. De begeleiding van Leunzorg zorgt ervoor dat mensen gehoord en begeleid worden waarin respect, gelijkwaardigheid en eigen regie centraal staan. Leunzorg heeft een eigen behandelteam zodat de kwaliteit van zorg en dienstverlening altijd gewaarborgd blijft. Leunzorg is een echte ''out of the box organisatie''. Leunzorg neemt mensen met een zorg en begeleidingsvraag aan, die ergens anders vaak geen kansen krijgen. De begeleiders van Leunzorg kennen de straat maar ook de grote instellingen en weten vaak door hun eigen ervaring precies wat ervoor nodig is om vooruit te komen. Het zijn sterke professionals waarop gerekend kan worden. 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Sergio Schellekens
Straat
Tramkade 26
Plaats
's-Hertogenbosch
Postcode
5211 VB
Tel.
073 3690 609
AGB
98099446

Laatst behaalde resultaten

  • Clienten terug in eigen kracht. Intensief begeleid wonen; werken aan doelen en resultaten met behandelteam en uitkomen op afschaling (minimale begeleidingsuren) voorzien van eigen appartement.
  • Realiseren van wooninitieven met partner Bene-Vivendo en samenwerking stichting MEE en zorgkantoor en CIZ.
  • Realisatie van Participatiezorg door wooninitiatieven met kwetsbare ouderen en kwetsbare jongeren die elkaar onderling van dienst kunnen zijn. 

Kernwaarden

Wooninitiatieven
Begeleid wonen
Ambulante begeleiding
Zelfstandig begeleid wonen
Behandelteam
Productcodes