OnderwijsZorgTeam

OnderwijsZorg Team BV

Kenmerken van dit arrangement/product

Categorieën
  • Arrangement 7 - Behoefte aan verbeteren van functioneren jeugdige met een verstandelijke beperking en/of ondersteuning van ouders hierbij.
    • Intensiteit A (voorheen segment 2 licht)
    • Intensiteit B (voorheen segment 2 midden)
    • Intensiteit C (voorheen segment 2 zwaar)
Filters

OnderwijsZorgTeam

Wie wij zijn

Profile left details

OnderwijsZorgTeam

In de zorg draait het om slim en krachtig samenwerken: in ons geval in het belang van het kind. OnderwijsZorgTeam bestaat uit orthopedagogen, psychologen en hoogbegaafdheidsspecialisten, maar werkt daarnaast ook samen met huisartsen en andere zorgverleners: misschien ook wel met ú! Wij hechten waarde aan een groot netwerk, zodat we elk kind een passende oplossing kunnen bieden. Laten we daar samen voor ZORGEN.

Samen!
OnderwijsZorgTeam werkt nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners. Regelmatig verwijzen zij kinderen en jongeren naar ons door. Bijvoorbeeld voor onderzoek of behandeling. Maar soms gaat het ook andersom: dan zoeken wij specifieke zorg voor kinderen. Dit gaat altijd in goed overleg met het kind, de ouders en de school.

Wij bieden...
OnderwijsZorgTeam verdiept zich in het kind, met een sterke focus op zijn of haar ontwikkelingsbehoeften. Dit gebeurt vanuit een huiselijke, warme en geborgen setting. Met liefde voor het kind, zorg voor de ouders en in goed overleg met de school en eventueel andere zorgverleners. Bekijk wat wij voor kinderen en jongeren kunnen betekenen.

OnderwijsZorgTeam maakt deel uit van KIZOOM, het centrum voor diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen. Meer weten? Ga naar www.kizoom.nl.

 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Onderwijszorgteam
Tel.
013 4600010
Straat
Dr. Hub van Doorneweg 81
Postcode
5026 RB
Plaats
Tilburg
AGB
94004204
Productcodes