Adresboek

Adresboek

Hieronder vind je alle jeugdhulpaanbieders die zijn gecontracteerd. Het profiel van de aanbieder bevat de contactgegevens, een algemene beschrijving, een overzicht van de laatst behaalde resultaten en een overzicht van de productcodes waarvoor de aanbieder gecontracteerd. Sommige aanbieders hebben hun profiel nog niet (goed) gevuld. Bij deze aanbieders kan dus informatie ontbreken. Heb je vragen/opmerkingen? Laat het ons weten via hvb@tilburg.nl.

Hier vindt u een overzicht van alle zorgaanbieders.
(RIOzorg) Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen

Onderscheidend: 

1801 Jeugd & Onderwijsadvies

Marant is een jeugdhulpaanbieder in uw regio en is gecontracteerd voor dyslexiezorg en voor alle zorgzwaartes binnen arrangementtype 5. We bieden onder andere handelingsgerichte diagnostiek voor uiteenlopende leer- en ontwikkelingsproblemen (dyslexie, dyscalculie en leer- en gedragsproblemen).

3-dees kindercoaching

AANDACHT - LAAGDREMPELIG - ZORG - THUISSITUATIE - ONTDEKKINGSWIJS - VERTROUWEN - GROEI van WELBEVINDEN - KIND&GEZIN - SYSTEMISCH

AACtZ, Autisme en adhd centrum 't Zonneke

Autisme en adhd centrum ’t Zonneke is een gespecialiseerde zorginstelling voor jeugdigen en volwassenen met Autisme en/of ADHD met een IQ van 70 of hoger.

Activerende Zorgcoach Foliant

Ambulante ondersteuning en begeleiding voor kinderen, jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en het systeem (omgeving).

Altius ABA Therapie BV

Bij Altius ABA bieden we individuele begeleiding en behandeling aan jonge kinderen (tussen de 2 en 10 jaar) met autisme en/of een andere ontwikkelingsachterstand. Dit vindt plaats op één van onze groepen, waar kinderen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00u en 15.00u welkom zijn.

 

AmaCura BV

AmaCura – persoonlijk en professioneel

AmaCura is een instelling voor specialistische GGZ voor kinderen en jeugdigen (4-18 jaar).

Amarant

Amarant Jeugd behandelt kinderen en jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking. We helpen gezinsproblematiek te verminderen, ondersteunen bij leren en ontwikkelen en maken gezinnen sterker. Hulp bieden we het liefst in de eigen omgeving: thuis, op school en in de wijk.

Amare Zorgcoaching

Mogen wij ons even voorstellen? Amare Zorgcoaching is een middelgrote specialistische instelling voor kind, jeugd, volwassenen en gezin. Tevens bieden wij ook behandeling, diagnostisch onderzoek, trainingen etc.

AMO Actieve Opvang B.V.

AMO actieve opvang is een zorginstelling in de regio Tilburg / Breda die begeleiding biedt aan kinderen en (jong) volwassenen met een (verstandeljike) beperking en/of gedrags- en ontwikkelingsproblemen in leeftijd van 4 tot 25 jaar. De organisatie is in 2008 gestart.

Asendo

Hoe....

Aurelia Coaching

Ik ben een zelfstandig werkende zorgaanbieder die sinds 2005 ambulante jeugd- en gezinshulp aanbiedt.

Autismebegeleiding.nl (onderdeel van het Regionaal Autisme Centrum)

Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met autisme. We ondersteunen mensen met autisme van alle leeftijden, in al hun levensfasen, op alle levensgebieden, daar waar en wanneer het nodig is. Het Regionaal Autisme Centrum biedt voor alle mensen met autisme:

Baby Blij

Baby Blij is een GGZ praktijk voor kinderen en volwassenen. Baby Blij is een kleine, laagdrempelige praktijk waarbij het geven van veel persoonlijke aandacht belangrijk voor ons is.

Beeldende Vaktherapie Patja

Beeldende vaktherapie Patja staat voor:

Verbeelden, verwoorden en verwerken