Beeldende Vaktherapie Patja

Beeldende Vaktherapie Patja

Wie wij zijn

Profile left details

Beeldende Vaktherapie Patja

Beeldende vaktherapie Patja staat voor:

Verbeelden, verwoorden en verwerken

Beeldende Vaktherapie is een erkende therapeutische behandelmethode waarbij niet het praten over de problematiek voorop staat maar het werken met creatieve middelen. Voor een aantal doelgroepen is praten over hun problematiek lastig of niet vanzelfsprekend en in die gevallen biedt werken vanuit creativiteit een middel om problematieken te behandelen. 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Patja Gosma
Straat
Bisschop Zwijsenstraat 35
Plaats
Tilburg
Postcode
5038 VA
Tel.
0628138324
AGB
90060830

Laatst behaalde resultaten

Kind in conflictscheiding (7 jaar) - Leren om zich te uiten - d.m.v. veilig gevoelens en gedachten te uiten in beeldend werk en gesprekken - Uitkomst kind en ouders: Meisje is zich meer gaan uiten naar haar ouders

Kind met verlatingsangst (9 jaar) - Afnemen angst en vertrouwen opbouwen - door beeldend haar angsten/emoties te verbeelden - Uitkomst kind en ouders: Beter in haar vel. Vermindering van controle en angsten. Ouders geven aan: "We hebben ons kind weer terug"

Kind LVG (7 jaar) - Verminderen van probleemgedrag en vergroten concentratie - D.m.v. Spel en creativiteit gevoelens, gedachten en gedrag uitwerken en verdiepen - Uitkomst kind en ouders: Niet tot nauwelijks probleemgedrag zichtbaar. stappen in concentratie en kan zich beter uiten

Vrouw immigratie-problemen (26 jaar) - Het verkennen en integreren van eigen persoonsidentiteit en ouderidentiteit - D.m.v. systemisch werken en cultuur van het land van herkomst en Nederland in beeld brengen - Uitkomst vrouw: Heeft duidelijk beeld van wie ze was, is en waar ze naar toe wil waarbij de verschillende culturen een plek krijgen.

Kind LVG (13 jaar) - Nog in behandeling - Leren gevoelens te uiten rondom fysiek geweld broer - Emoties verbeelden, herkennen en toekennen. Beeldend uitwerken van problematiek in het verleden, heden en toekomst. Uitkomst kind en ouders: Voelt de ruimte en veiligheid om zich te uiten. Maakt stappen door problematiek concreet te krijgen voor zichzelf.

Kernwaarden

Problematische- en conflict scheidingen
Rouw- en verliesverwerking
Creativiteit als therapie
Verbeelden, verwoorden & verwerken
Veiligheid en vertrouwen centraal in behandeling
Productcodes