Psychologenpraktijk van Huijkelom

Psychologenpraktijk van Huijkelom

Wie wij zijn

Profile left details

Psychologenpraktijk van Huijkelom

Psychologenpraktijk van Huijkelom is er voor kinderen, jongeren tot 23 jaar, hun ouders en school; gevestigd in Oisterwijk. U kunt bij ons terecht voor leerlingconsultaties, handelingsgericht begeleiden, handelingsgericht onderzoek, optimaliseren van zorgstructuren en afstemming school-ouders, cursussen leren leren en het organiseren van huiswerk. Verklarende diagnostiek en kindgerichte ondersteuning kan geboden worden bij angst- en stemmingsklachten, bij ontwikkelingsstoornissen als ADHD en autismespectrumproblematiek, bij leerstoornissen als dyslexie, langer durende behandeling bij complexere psychische problematiek. Indien nodig kan er ook psychologische hulpverlening geboden worden voor kind en gezin.

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Edith van Huijkelom
Straat
Nassaulaan 15
Plaats
Oisterwijk
Postcode
5062JN
Tel.
0135211821
AGB
94055174

Laatst behaalde resultaten

Wat zeggen collega’s over mij?

Collega’s omschrijven Edith als een aanwinst voor het multidisciplinair team. Edith brengt naast professionaliteit ook teamgeest en betrokkenheid mee. Edith is zeer sterk in het diagnosticeren van kinderen en jongeren op een breed terrein. Haar verslagen blinken uit door het geven van informatie aan ouders en scholen die helder en transparant is en daarbij worden veel adviezen gegeven die meteen inzetbaar zijn in de praktijk, zowel op school en thuis. Edith is als psycholoog en therapeut altijd authentiek, empatisch en congruent. Ze is sterk in het geven van kortdurende behandelingen en ouderbegeleiding. Mensen, zowel collega’s en cliënten kunnen van haar op aan. Ze zal altijd humor inbrengen wat zeker ondersteunend is in de behandelingen. Edith is integer en hardwerkend. Ze heeft hart voor haar cliënten en haar werk. Edith heeft een jarenlange ervaring en veel expertise opgebouwd. Ze is breed onderlegd en kan over elk thema in de kinder-en jeugdpsychologie gedegen en up to date informatie en advies geven. Daarbij kan zij hierin ouders en scholen en ook teams coachen en begeleiden. Edith kan over elk thema in de kinder-en jeugdpsychologie gedegen en up to date op postacademisch niveau lesgeven. Een van haar specialisme is hoogbegaafdheid en ze heeft hierin een nationaal en internationaal netwerk opgebouwd. Daarnaast is Edith een echte netwerker, ze heeft oog voor wat organisaties nodig hebben en wat dat betekent voor de medewerkers die daarin werkzaam zijn. Tot slot weet ze als geen ander mensen aan elkaar te koppelen.

Wat zeggen clienten over mij?

Hoogbegaafd meisje ( 8 jaar) : ik wou dat Edith onze buurvrouw was, dan kon ze mij lesgeven, want dat kan ze heel goed. Ze kan goed met kinderen omgaan.

Hoogbegaafde jongen (6 jaar) : ik leer hier in 1 uur meer dan op school in een hele dag! Wanneer mag ik weer komen?

Enkele reacties ouders : we zijn zeer tevreden; we kunnen zonder hulp weer verder; we hebben jou aan andere ouders geadviseerd, dus dat zegt genoeg!

Gemiddelde klanttevredenheid : 8.2

 

Kernwaarden

hoogbegaafdheid
ontwikkelingsstoornissen
leerstoornissen
kinderen en jongeren
ouders en school
Productcodes
Prestatie code Prestatie Productcategorie code Productcategorie omschrijving Eenheid Tarief
50H1B Arrangement 1 Intensiteit B 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €2.118,90
50H5A Arrangement 5 Intensiteit A 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €1.102,90
50H1C Arrangement 1 intensiteit C 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €5.285,40
50H5B Arrangement 5 Intensiteit B 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €3.128,40
50H2A Arrangement 2 Intensiteit A 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €1.093,80
50H5C Arrangement 5 Intensiteit C 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €6.209,20
50H2B Arrangement 2 Intensiteit B 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €2.583,10
50VB1 Voortijdige arrangementbeeindiging A,B, C, H en I (1 a 2 sessies) 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €169,00
50H2C Arrangement 2 intensiteit C 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €5.124,40
50VB2 Voortijdige arrangementbeeindiging A,B, C, H en I (3 a 5 sessies) 50 Maatwerkarrangementen Jeugdwet Stuks (output) €337,90