Rejoice Drunen

Rejoice Drunen

Onze invulling van het arrangement/product

Omschrijving

Wij zijn een kleine woon-zorgorganisatie, waarbij nabijheid en normaliseren kernbegrippen zijn van waaruit we werken. We willen je ondersteunen en coachen in de doelen die jij stelt om je zelfstandigheid en vreugde in het leven te vergroten. We helpen je in het aanleren of versterken van vaardigheden om dit mogelijk te maken.

We willen en kunnen onze zorg inzetten op jouw behoeften omdat we kleinschalig en flexibel zijn. Vanuit een gewone leefomgeving in een gewoon huis met bijzondere kansen om jouw leven weer op orde te krijgen. Wij zijn een "thuis" aan huis, en zullen er alles aan doen zodat jij je thuis gaat voelen. Wij wonen met ons gezin naast de jongerenplek en lopen regelmatig binnen, natuurlijk staat onze deur ook voor jou open. Vanuit die nabijheid willen we een veilige plek creëren waar jij niks hoeft te forceren maar wel gezien word.

Daarnaast bieden we ook ambulante begeleiding, bij jouw huis of op onze locatie waar we 1 op 1 met elkaar in gesprek kunnen gaan en zo aan je doelen kunnen werken. Dat je netwerk hierin een speciale plek heeft vinden wij belangrijk. Je hoeft het niet alleen te doen, wij willen naast je staan.

We hebben ook 1 woonplek voor een tienermoeder, waarin je de ruimte krijgt om goed met je kindje te kunnen hechten en tevens de vaardigheden leert om je moederschap goed vorm te geven. Hierin worden de behoeften van je kindje als wel je eigen behoefte serieus genomen.

Contactpersoon
Naam
Nicole 't Zand
Tel.
06-40938524

Kenmerken van dit arrangement/product

Categorieën
 • A. Begeleiding
  • a. Het huishouden wordt zelfstandig gevoerd
  • b. De woning is schoon en leefbaar
Filters
 • Doelgroep/expertise
  • Psychiatrie
  • Somatisch
  • Jongvolwassene
 • Type begeleiding
  • Individuele begeleiding aan huis
  • Individuele begeleiding op locatie
  • Begeleiding op locatie in groepsverband
 • Leeftijd
  • Jongvolwassene (18-25 jaar)
 • Locatie
  • Bij cliënt thuis
  • Op locatie zorgaanbieder
  • Heusden

Rejoice Drunen

Wie wij zijn

Profile left details

Rejoice Drunen

Wij, mijn man Franklin en ik, Nicole, zijn Rejoice gestart vanuit een christelijke identiteit en het verlangen om jongvolwassenen een veilige stabiele plek te bieden waarin ze tot rust en zelfontplooiing mogen komen. Iedereen is welkom, niks moet daarin, maar de boodschap dat jij waardevol bent is iets waar we prioriteit aan geven. Doelgroep 16-25 jaar. 

We werken vanuit presentie en motiverende gespreksvoering. Je eigen motivatie is het uitgangspunt. We hebben veel ervaring op gebied van psychosociale problematiek, systeemproblematiek, psychiatrie en verslavingsproblematiek. Een WLZ beschikking en een actuele verslaving zijn wel een contra indicatie voor wonen. Een actuele verslaving echter niet voor ambulante begeleiding. 

Er is een verpleegkundige aanwezig, dus ook somatische problematiek hoeft geen probleem te zijn. Expertise op het gebied van moeder-kind zorg maakt dat een tienermoeder en haar kindje bij ons ook een woonplekje kunnen krijgen en de professionele begeleiding die hiervoor nodig is.

Wij hebben twee huizen waar we in totaal 9 jongeren in kunnen opvangen. Deze twee huizen liggen naast ons eigen huis. Dit maakt het tot een veilige woonplek waarin je in niks overvraagd word, maar je wel gezien bent. Nabijheid is iets wat we je graag willen bieden uitgaande vanuit je eigen behoefte hierin. Wij zijn op dit moment bezig met een uitbreiding van 9 appartementen. Vanaf 01-01-2020 vallen wij officieel onder beschermd wonen.

 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Nicole 't Zand
Tel.
06-40938524
Straat
Chrysantenstraat 31
Postcode
5151 GD
Plaats
Drunen
AGB
98103969
Productcodes
Productcode Resultaatgebied Omschrijving Eenheid Tarief
103A2 3A Begeleiding psychische situatie - intensiteit 2 stuks €276,97
104A1 4A Begeleiding maatschappelijke deelname - intensiteit 1 stuks €175,49
104C1 4C Begeleiding naar arbeidsmatige dagbesteding - intensiteit 1 stuks €121,77
105A4 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 4 stuks €796,29
106A4 6A Begeleiding sociale relaties - intensiteit 4 stuks €647,05
102A1 2A Begeleiding financieel beheer - intensiteit 1 stuks €91,93
103A3 3A Begeleiding psychische situatie - intensiteit 3 stuks €361,73
104A2 4A Begeleiding maatschappelijke deelname - intensiteit 2 stuks €385,61
104C2 4C Begeleiding naar arbeidsmatige dagbesteding - intensiteit 2 stuks €237,57
105B1 5B Begeleiding ouderschap - intensiteit 1 stuks €89,53