Adresboek

Adresboek

Hieronder vind je alle Wmo aanbieders die zijn gecontracteerd. Het profiel van de aanbieder bevat de contactgegevens, een algemene beschrijving, een overzicht van de laatst behaalde resultaten en een overzicht van de productcodes waarvoor de aanbieder gecontracteerd. Sommige aanbieders hebben hun profiel nog niet (goed) gevuld. Bij deze aanbieders kan dus informatie ontbreken. Heb je vragen/opmerkingen? Laat het ons weten via hvb@tilburg.nl.

Hier vindt u een overzicht van alle zorgaanbieders.
Actief Zorg

Actief Zorg gaat uit van geluk. Dit leidt tot minder zorgconsumptie.

Activerende Zorgcoaching Foliant

Ambulante ondersteuning en begeleiding voorjongvolwassenen, volwassenen en het systeem (omgeving).

Amaliazorg Catharinenberg

Amaliazorg is een kleine zorgorganisatie met locaties in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie en dagactiviteiten voor ouderen.

Amarant

Missie

Amare Zorgcoaching B.V.

Mogen wij ons even voorstellen? Amare Zorgcoaching is een middelgrote specialistische instelling voor kind, jeugd, volwassenen en gezin. Tevens bieden wij ook behandeling, diagnostisch onderzoek, trainingen etc.

Aurelia Voeding, Coaching en Ontspanning

Ik ben een zelfstandig werkende zorgaanbieder die sinds 2005 ambulante jeugd- en gezinshulp aanbiedt.

Autismebegeleiding.nl (onderdeel van het Regionaal Autisme Centrum)

Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met autisme. We ondersteunen mensen met autisme van alle leeftijden, in al hun levensfasen, op alle levensgebieden, daar waar en wanneer het nodig is. Het Regionaal Autisme Centrum biedt voor alle mensen met autisme:

Berton Gutte Transparantzorg
Er is geen beschrijving beschikbaar
Bureau Revenu

Bureau Revenu     
Bureau voor Persoonlijke Coaching en Arbeidsreïntegratie

Telefoonnummer: 0161-225280
Emailadres: info@bureau-revenu.nl
Website: www.bureau-revenu.nl

BurgerCoaching

Wij vinden het belangrijk dat je zo gelukkig en volwaardig mogelijk kan deelnemen aan de maatschappij. Daarom willen we samen met jou je zelfredzaamheid vergroten, door middel van het benutten van je krachten.

Buro MAKS

MAKS is er voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale en/of psychiatrische problemen. En voor de mensen in hun nabijheid. Wij bieden specialistische begeleiding en behandeling in Noord-Brabant en Rivierenland. Wij ondersteunen je bij het omgaan met de problemen die je ervaart.

Chanella praktijk voor groei en ontwikkeling

Wat onderscheidt mij van andere organisaties?

Convivio

Bij de dagbesteding van Convivio Zorg bieden de zorgprofessionals een gemoedelijke locatie voor deelnemers. Samen zorgen ze ervoor dat mensen met geheugenproblemen een zinvolle dagbesteding hebben en uit hun isolement worden gehaald. 

Dagbesteding Langstraat

Bij Dagbesteding Langstraat helpen we onze clienten bij het leiden van hun eigen leven door het leveren van zorg op maat bestaande uit dagbesteding en/of individuele begeleiding.

De Vlier Praktijk

Voor wie

Ik, Joan van Lier, begeleid vanuit De Vlier praktijk cliënten van jonge tot volwassen leeftijd met een aandoening in het autistisch spectrum (ASS), AD(H)D, een persoonlijkheidsstoornis en Niet Aangeboren Hersenletsel. 

Visie op begeleiding