Adresboek

Adresboek

Hieronder vind je alle Wmo aanbieders die zijn gecontracteerd. Het profiel van de aanbieder bevat de contactgegevens, een algemene beschrijving, een overzicht van de laatst behaalde resultaten en een overzicht van de productcodes waarvoor de aanbieder gecontracteerd. Sommige aanbieders hebben hun profiel nog niet (goed) gevuld. Bij deze aanbieders kan dus informatie ontbreken. Heb je vragen/opmerkingen? Laat het ons weten via hvb@tilburg.nl.

Hier vindt u een overzicht van alle zorgaanbieders.
Acteon Thuiszorg BV

Acteon Thuiszorg biedt Individuele Ambulante Begeleiding en Huishoudelijke Ondersteuning aan volwassenen. Vanuit een praktische invalshoek doen we, stap voor stap, samen met de client, dat wat nodig is.

Actief Zorg

Actief Zorg gaat uit van geluk. Dit leidt tot minder zorgconsumptie.

Activerende Zorgcoaching Foliant

Ambulante ondersteuning en begeleiding voorjongvolwassenen, volwassenen en het systeem (omgeving).

Amaliazorg Catharinenberg

Amaliazorg is een kleine zorgorganisatie met locaties in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie en dagactiviteiten voor ouderen.

Amarant

Missie

Amare Zorgcoaching B.V.

Mogen wij ons even voorstellen? Amare Zorgcoaching is een middelgrote specialistische instelling voor kind, jeugd, volwassenen en gezin. Tevens bieden wij ook behandeling, diagnostisch onderzoek, trainingen etc.

Asendo

Vanaf dat je 16 jaar wordt tot ongeveer 27 jaar word je een jongvolwassene genoemd.

ASVZ

Bij ASVZ werken we allemaal vanuit een sterke, gedeelde visie aan één missie. We willen dat mensen met een beperking het gewone leven ervaren. Met alles wat daarbij hoort: een menswaardige leefomgeving, sociale contacten, betekenisvol(le) werk/daginvulling en ruimte om zelf keuzes te maken.

Aurelia Coaching

Ik ben een zelfstandig werkende zorgaanbieder die sinds 2005 ambulante jeugd- en gezinshulp aanbiedt.

Autismebegeleiding.nl (onderdeel van het Regionaal Autisme Centrum)

Het Regionaal Autisme Centrum is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met autisme. We ondersteunen mensen met autisme van alle leeftijden, in al hun levensfasen, op alle levensgebieden, daar waar en wanneer het nodig is. Het Regionaal Autisme Centrum biedt voor alle mensen met autisme:

Baigino Service BV

Niet iedereen wil het aan de grote klok hangen dat ze soms extra steun in de rug kunnen gebruiken. Regelmatig is familie net iets te dichtbij wat kan zorgen voor belemmering in je ontwikkeling.

Beautiful Day

Beautiful Day biedt begeleiding thuis en dagbesteding op locatie (buurtcentrum Cammeleur te Dongen). 
Doelgroep: verstandelijke beperking, NAH, ouderen (met dementie). 

Berton Gutte Transparantzorg

Als autisme, psychiatrische ziektebeelden, psychosociale en maatschappelijke problemen een zelfstandig en prettig leven in de weg staan, dan biedt Berton Gutte Transparantzorg de helpende hand.  Samen werken aan zelfredzaamheid en zelfontplooiing is steeds het uitgangspunt en doel van onze begele

BMO Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning

BMO (Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning) is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met een andere culturele achtergrond en opent door meertaligheid (Arabisch/Nederlands/Frans) en een islamitische achtergrond ook de deuren die voor andere hulpverleners soms gesloten blijven.

Bundelzorg B.V.
Er is geen beschrijving beschikbaar