Transparantzorg BV

Transparantzorg BV

Wie wij zijn

Profile left details

Transparantzorg BV

Als autisme, psychiatrische ziektebeelden, psychosociale en maatschappelijke problemen een zelfstandig en prettig leven in de weg staan, dan biedt Berton Gutte Transparantzorg de helpende hand.  Samen werken aan zelfredzaamheid en zelfontplooiing is steeds het uitgangspunt en doel van onze begeleiding. Kijken naar mogelijkheden en niet blijven hangen in emoties rondom dingen die niet goed gaan of blijven investeren in zaken die onmogelijk zijn.  Op een positieve manier werken aan een haalbare toekomst, dat is waar Berton Gutte Transparantzorg voor staat.

Berton Gutte Transparantzorg gaat samen met de cliënt en verwijzer op zoek naar een betere aansluiting bij de maatschappij. Dat gebeurt altijd via een behandelplan waarin haalbare doelen en acties worden vastgelegd.  Praktische ondersteuning, psychosociale ondersteuning en waar nodig ook gewoon die hand op de schouder; dat is wat onze handelswijze typeert. Berton Gutte Transparantzorg helpt je op een betrokken  en eerlijke manier om je leven weer op  orde te krijgen. Het bedrijfsmotto luidt niet voor niets: “Zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Berton Gutte
Straat
Bramzeil 12
Plaats
Oss
Postcode
5345 BX
Tel.
06-22503417
AGB
98105686

Laatst behaalde resultaten

Veel hebben wij aan deze man te danken,
met raad en daad staat hij klaar.
Wat hij beloofd komt hij na, dankzij hem hebben we veel voor elkaar. Van een kamer naar een huis en inmiddels een bestaan is realiteit geworden voor ons.
Doch ook psychische problematiek pakt hij goed aan, hopen dat hij nog velen kan en mag helpen.-cliënten L.v.A en H.S
 

Berton en ik waren de eerste trajectbegeleiders op de OG Heldringstichting. Kernwoorden voor Berton: zeer enthousiast, snelle regelaar, doener, niet achter zijn bureau maar in het veld, gaat voor de directe benadering ipv omwegen. – R.N. Zetten
 

De hulp die ik krijg van Berton bevalt me goed. Ik merk wanneer er iemand als Berton mij ondersteunt ik meer in mezelf durf te geloven ik voel me op me gemak bij Berton en zie dat hij zijn werk met zijn hart doet. Hij laat me inzien dat het leven in deze maatschappij vaak te snel voor me gaat en ik hierin anders functioneer dan andere dat doen. Het leert mij accepteren dat ik wel degelijk een handicap heb. De tijd voor Berton mij ondersteunde zag ik dit niet en liep ik jaren lang steeds tegen dezelfde problemen aan. Dit maakte het leven voor mij vaak ondraaglijk. Ik had dan ook niet verwacht dat het regelen van mijn zaken in het dagelijks leven zo een impact had op mijn gemoedstoestand. Nu weet ik al iets beter hoe ik meer orde in me leven moet brengen maar het gaat nog steeds gestaagd. En moet leren om alles goed bij te houden, hierin kan ik de hulp van Berton goed gebruiken. Berton is persoonlijk, betrokken en luistert goed, maar is ook duidelijk wanneer ik weer de fout in dreig te gaan. Dit zowel als op emotioneel gebied als wanneer ik mijn focus verlies in het regelen van de dagelijkse zaken. Ook denkt Berton mee over het opzetten van mijn eigen bedrijf als kunstenaar. Hij zoekt samen met mij naar de beste manier om alles goed in banen te leiden, Ik ben al eerder begonnen met mijn eigen bedrijf en dit is toen goed mis gegaan doordat ik mijn administratie niet goed kon bijhouden en financiële zaken rondom belasting en dat soort dingen voor mij abstract bleven. Hiervoor gaan we de komende maanden mensen zoeken die dit voor mij zullen gaan doen, zodat ik alleen de inkomsten en uitgaven bij hoeft te houden. Het verleden heeft mij geleerd dat dit nodig en ik anders weer in dezelfde problemen terecht kom. Ik merk dat Berton heel ervaren is en ik daarom raad durf aan te nemen en dat vind ik heel belangrijk. – cliënt N.N , den Bosch

 

 

Kernwaarden

Autisme
Alle psychiatrische ziekte beelden
betrokkenheid.
praktische ondersteuning
ondersteuning in de breedste vorm van het woord
Productcodes
Productcode Resultaatgebied Omschrijving Eenheid Tarief
106A3 6A Begeleiding sociale relaties - intensiteit 3 stuks €336,66
102A3 2A Begeleiding financieel beheer - intensiteit 3 stuks €353,37
103B2 3B Begeleiding zelfstandig leven - intensiteit 2 stuks €236,38
105A1 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 1 stuks €179,08
106A4 6A Begeleiding sociale relaties - intensiteit 4 stuks €647,05
102A4 2A Begeleiding financieel beheer - intensiteit 4 stuks €633,93
103B3 3B Begeleiding zelfstandig leven - intensiteit 3 stuks €374,87
105A2 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 2 stuks €319,95
101A1 1A Begeleiding huishoudelijk - intensiteit 1 stuks €162,37
106B1 6B Ondersteuning sociale relaties - intensiteit 1 stuks €119,39