Uniquehuman

Uniquehuman

Wie wij zijn

Profile left details

Uniquehuman

Uniquehuman is een kleinschalige organisatie, gespecialiseerd in GGZ problematiek. Denk hierbij aan AHDH, autisme, angst stoornissen en PTSS klachten. Wij richten ons zowel op de klant als op het gehele systeem. Wij leven ons in, in de hulpvraag van de individu. Daarbij kijken wij naar passende ondersteuning om je te ontwikkelen en jouw persoonlijke groei te vergroten. Samen stellen wij het begeleidingsplan op, om zo volledig mogelijk aan te sluiten op de hulpvraag. 

Wij coachen op meerdere ontwikkelings-gebieden. Onze coaching kan plaats vinden aan huis of op gewenste locatie(s). Dit kan worden ingezet op het gehele systeem.  Door naast de individu te staan en vanuit zijn of haar kracht te werken proberen wij stap voor stap het gewenste resultaat te bereiken. 

Door met de individu maandelijks de doelen te evalueren kunnen wij het plan tijdig en naar behoefte aanpassen. Hierin zijn wij realistisch en uiteraard staat de individu centraal. 

Uniquehuman biedt een aantal activiteiten, denk hierbij aan personal coaching, groepstraining doormiddel van sport (boxen, fitness). Daarbij heeft Uniquehuman een goede samenwerking met Defensie.

Verbinden, Vertrouwen, Vrijheid & Veiligheid, dit zijn de 4 pijlers waar Uniquehuman voor staat. 

https://uniquehumanzorg.nl/kracht-en-verbinding-werken-aan-de-vier-v-s.html

 

 

 

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Dave van Kollenburg
Tel.
0641899592
AGB
41786039

Laatst behaalde resultaten

Doordat Uniquehuman een goede samenwerking heeft met CVTB bemoeizorg, zijn er al een aantal complexe casussen succesvol afgesloten. Nu kregen wij, van Uniquehuman, de vraag of wij een man van 38 jaar oud met zijn hondje zonder huis en/of verblijfplaats verder konden helpen. Hier hoefde wij niet lang over na te denken en plande op korte termijn een kennismaking. Waar de man eerst geen hulp accepteerde en het vertrouwen in de hulpverlening, instanties en de overheid verloren was, leek er toch een kleine ingang bij deze meneer te zijn. Door dagelijks met deze man in contact te komen en zijn verhaal aan te horen, leek het vertrouwen steeds meer te groeien. Na enkele weken, kon deze man benoemen waar de pijn zat. Daarnaast stond hij open voor begeleiding. Doordat we korte lijntjes hadden met de woningbouw, konden wij snel een inschrijfadres regelen. Door in een korte tijd veel praktische zaken op te pakken en te regelen, zag de man langzaam zijn leven in positieve zin veranderen. Door met hem te gaan kijken naar mogelijkheden en niet te kijken naar zijn verleden en daarbij kleine doelen op te stellen, was er weer perspectief. Zo hebben wij in samenwerking met CVTB de heer een mooie woning aan kunnen bieden waar hij nu ongeveer 2 jaar woont. Deze vriendelijke man heeft weer vertrouwen gekregen in de mens en de overheid. Doordat er wekelijks ambulante begeleiding wordt geboden en geluisterd wordt naar zijn wensen, heeft deze man op het moment een stabiel leven. Dhr had nog een wens, werken bij een aannemersbedrijf als stukadoor (ook dit is hem gelukt). 

 

Dit is het verhaal in een notendop. In grote lijnen: van helemaal niets naar een eigen woning met passende begeleiding met daarbij een passende opmaat geboden baan.

Kernwaarden

Verbinden, Vertrouwen, Vrijheid en Veiligheid
Deskundigheid
Zorg op maat
Toewerken naar eigen kracht
Out of the Box & samenwerken
Productcodes
Productcode Resultaatgebied Omschrijving Eenheid Tarief
102B3 2B Begeleiding zelfstandige administratie - intensiteit 3 stuks €519,32
105A2 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 2 stuks €319,95
106B1 6B Ondersteuning sociale relaties - intensiteit 1 stuks €119,39
103A1 3A Begeleiding psychische situatie - intensiteit 1 stuks €187,43
105A3 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 3 stuks €500,21
106B2 6B Ondersteuning sociale relaties - intensiteit 2 stuks €266,23
101A1 1A Begeleiding huishoudelijk - intensiteit 1 stuks €162,37
103A2 3A Begeleiding psychische situatie - intensiteit 2 stuks €276,97
105A4 5A Begeleiding gezinsrelaties - intensiteit 4 stuks €796,29
106B3 6B Ondersteuning sociale relaties - intensiteit 3 stuks €423,81