Woonzorg Tilburg

Woonzorg Tilburg

Wie wij zijn

Profile left details

Woonzorg Tilburg

Met onze slogan ‘My story will inspire you’ geeft Woonzorg Tilburg aan dat wij de menselijkheid in hulpverlening als leidraad hanteren. De begeleiders van Woonzorg Tilburg gebruiken hun eigen persoonlijke verhaal om bewoners te inspireren. Of dit zich nu vertaald in praktische oplossingen, een helpende hand of een luisterend oor, de begeleiding is altijd persoonlijk. Dit werkt natuurlijk ook de andere kant op, onze begeleiders laten zich ook inspireren door onze bewoners om de hulp uniek en passend te maken. Onvoorwaardelijkheid is hierbij belangrijk.

Woonzorg Tilburg kiest voor kleinschalige wooninitiatieven om onze bewoners echte aandacht en de nodige begeleiding te bieden. Woonzorg Tilburg gaat ervan uit dat ontwikkeling niet alleen afhankelijk is van de kwaliteit van de begeleiding, maar ook van andere omgevingsfactoren. We zijn van mening dat wonen in een positieve en stabiele woonomgeving de basis vormen naar zelfstandigheid. De woningen zijn gevestigd in gezonde wijken waarin groei mogelijk wordt gemaakt. Trajecten zijn altijd gericht op een gezonde uitstroom.

Onze bewoners zijn voornamelijk jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar met een psychiatrische of (L)VG problematiek. Wat hun achtergrond ook is, onze bewoners hebben allen iets gemeen: ze zijn gemotiveerd om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten. De kwalitatieve zorg van Woonzorg Tilburg wordt aangepast op het niveau van de bewoner, hij of zij staat altijd centraal en bepaalt zoveel mogelijk welke kant hij/zij op gaat. Onze bewoners hebben in het begeleidingsproces dus een actieve rol. Er wordt zoveel mogelijk getracht een beroep te doen op het eigen netwerk en het opbouwen hiervan wordt aangemoedigd.

Onze ervaren begeleiders zijn jonge professionals die naast integriteit en betrokkenheid allemaal nog een gemeenschappelijk kenmerk met zich meedragen, namelijk: Positiviteit. Positiviteit werkt aanstekelijk, motiveert, stimuleert en biedt hoop. Woonzorg Tilburg is ervan overtuigd dat men vreugde moet ervaren in de kleine dingen die men dagelijks doet, zodat er succeservaringen ontstaan. Wij willen onze bewoners laten ervaren dat het leven behapbaar en leuk kan zijn. De intrinsieke motivatie vinden is het halve werk van het vergroten van de zelfredzaamheid.

Profile right details
Contact gegevens
Naam
Milena Blokdijk
Plaats
Tilburg
AGB
98104156

Laatst behaalde resultaten

Bewoner Woonzorg Eindhoven: 

“Omdat mijn vertrouwen in het verleden zeer vaak beschadigd is had ik geen hoop en vertrouwen meer in mensen of Hulp verlenging, zo was het ook toen ik met woonzorg Eindhoven in aanraking kwam ,ik dacht eerst zien dan geloven .en dankzij hun woon ik nu in een pracht appartement met geweldige zorg.ik had nooit gedacht dat ik überhaupt op mezelf zou gaan en zover zou komen als ik nu ben ,maar dankzij woonzorg Eindhoven is mijn leven nu een stuk fijner ondanks mijn stoornis.”

 

Kernwaarden

Positiviteit
Betrokkenheid
Integriteit
Samenwerken
Kleinschaligheid
Productcodes