Algemeen
24-04-2023
We zijn live!

Welkom op de nieuwe Wegwijzer Jeugd en Wmo.

Voor wie is de website?

Deze website is voor zorgprofessionals die werkzaam zijn in de regio Hart van Brabant. Denk aan: toegangsprofessionals van de gemeentelijk zorgloketten, huisartsen, zorgaanbieders en medewerkers van gemeentelijke backoffices. De website is niet bedoeld voor ouders/jeugdigen.

Wat kun je vinden op de website?

Op de deze website vind je alle jeugdhulp en Wmo-zorg die door de regio Hart van Brabant is ingekocht. Dit zijn de gemeenten: Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Gilze en Rijen, Dongen, Heusden, Loon op Zand, Goirle, Hilvarenbeek, Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. In tegenstelling tot de oude Wegwijzer vind je op de nieuwe Wegwijzer alle informatie over de producten zelf. Bijvoorbeeld: welke producten vallen onder Segment 4, wat onderscheid deze producten en voor wie zijn ze bestemd.

Zoeken op de website

Je kunt op verschillende manieren zoeken naar passende jeugdhulp voor de jeugdige/het gezin.

Raadplegen productcodes >
Zoeken binnen de verschillende productsoorten >

Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie rechtsboven in het scherm.

Wat kun je nog niet vinden op de website?

Op 25 april is de website live gegaan. Daarna hebben alle gecontracteerde aanbieders een bericht ontvangen, dat zij kunnen starten met het vullen van hun eigen profiel op de website. Dit betekent, dat alle gecontracteerde aanbieders wel te vinden zijn op de Wegwijzer, maar de profielen nog niet compleet zijn. Dan gaat het om een korte beschrijving die zij moeten geven van de producten die zij leveren, de wachttijden per product en in veel gevallen ook de (juiste) contactgegevens.  Half mei hopen wij dat de meeste aanbieders hun profiel compleet hebben.

Vragen?

Heb je tussentijds vragen, opmerkingen of feedback voor de beheerders van deze website? Stuur dan een mailtje naar hvb@tilburg.nl. De redactie probeert je dan zsm antwoord te geven op je vraag.