Jeugdhulp
06-05-2024
Wervingscampagne gezinshuizen

De gezinshuisorganisaties Sterk Huis, Vigere en William Schrikker Gezinsvormen hebben samen met de regio Hart van Brabant de handen ineengeslagen voor een wervingscampagne. Wonen doe je thuis, maar als dat echt niet kan voor een kind is een gezinshuis een goed alternatief. Helaas is er een tekort aan plekken voor kinderen en jongeren die een gezinsgerichte woonplek zoeken in de regio Hart van Brabant. Met de campagne hopen we dat er meer gezinshuizen bij komen.

Lancering campagne

Op donderdag 2 mei is de campagne online gelanceerd. In de afgelopen weken hebben drie gezinshuizen een kijkje in hun leven als gezinshuisouders gegeven. Zij hebben vlogs opgenomen en hier is een mooie campagnefilm van gemaakt. Creëer kansen voor kinderen: start een gezinshuis in Hart van Brabant. Bekijk de video >

De campagne wordt op de social media kanalen van de drie organisaties gedeeld met een doorverwijzing naar de regionale website www.gezinshuizenhartvanbrabant.nl. Op deze website vind je de campagnefilm en meer informatie over de betekenis van een gezinshuis. Ook vind je hier informatie over de drie gezinshuisorganisaties inclusief de contactgegevens.

Samen maken we het verschil

Ben of ken jij iemand die graag het verschil maakt voor jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als gezinshuisouder vervul je een waardevolle en belangrijke rol in het leven van een kind. Het kan je zelf ook veel moois brengen. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw interesse verder te verkennen. We vragen je om deze campagne te delen met collega’s, medewerkers of andere geïnteresseerden. Het is helemaal mooi als jullie (een deel van) de film op jullie kanalen willen plaatsen. Laat dit ons weten. Dan sturen we je de materialen naar je toe. Alleen samen kunnen we het verschil maken voor onze kinderen en jongeren.