Aanbieders

Actieve filters:

Deelproducten

Gebied

Wachttijd

Expertise

Berkel-B B.V.
Ons motto: Droom groot, je kunt alles bereiken! Beter lezen en schrijven met dyslexie? Dat kan! Iedereen is uniek en elke vorm van dyslexie is dat ook. Wij willen graag dat iedereen, jong en ouder, het plezier ervaart van lezen en schrijven. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.
ECLG expertisecentrum leren & gedrag
ECLG is een orthopedagogen- en psychologenpraktijk en heeft als primaire doelstelling en ambitie om kinderen en jongvolwassenen, die op het gebied van leren en/of hun sociaal-emotionele ontwikkeling tegen problemen aanlopen, op een professionele en kwalitatief verantwoorde manier te ondersteunen.
Opdidakt
Opdidakt helpt kinderen en jongeren een goede start te maken in de maatschappij door ondersteuning te bieden wanneer zij vastlopen in hun ontwikkeling. Ons uitgangspunt hierbij is dat zij de kwalitatief hoogwaardige zorg krijgen die we onze eigen kinderen ook toewensen.
Praktijk Orthopedagogie Barend Spijkers B.V.
Wij zijn specialist op het gebied van dyslexie met ruim 30 jaar ervaring met onderzoek en behandeling. Praktijk Barend Spijkers werkt conform de landelijk opgestelde richtlijnen vanuit het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie, de Stichting Dyslexie Nederland en het Protocol Dyslexie Diagnostiek en Behandeling.
Regionaal Instituut voor Dyslexie B.V. (RID)
Het Regionaal Instituut voor Dyslexie (RID) is al meer dan 30 jaar de specialist op het gebied van leerproblematiek, waardonder dyslexie en dyscalculie. Wij bieden kinderen én volwassenen de beste zorg met een bewezen effectieve behandeling, door heel Nederland.